Εκδηλώσεις

Το σχολείο μας γιορτάζει την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

jpgjpg

 

jpg



Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία από τον αντιπρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου μας Λαγανά Αργύρη. Στη συνέχεια οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ταινία μικρού μήκους της εκπαιδευτικής τηλεόρασης "Γράμματα στο μέλλον". Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μικρό θεατρικό δρώμενο, τραγούδια από τη χορωδία μας και προσκλητήριο νεκρών.

Περισσότερα...
 

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω. Τη γιορτή ετοίμασαν μαθητές και μαθήτριες των α', β' και γ' τάξεων του σχολείου μας σε συνεργασία με τη φιλόλογο Αγαπητού Ευαγγελία. Καθοριστική στην επιτυχία της γιορτής ήταν η συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου, με ευθύνη του ιερέα Κατσουρού Δημήτριου, καθηγητή μουσικής. Για το σκηνικό της γιορτής ευχαριστούμε τον κ. Ξάνθο Ευτύχη, καθηγητή καλλιτεχνικών και για την τεχνολογική υποστήριξη την κα Γεωργίου Παρασκευή, καθηγήτρια Πληροφορικής.

Φέτος αποφασίσαμε να τιμήσουμε τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου 1940 φωτίζοντας  τα γεγονότα από μία άλλη οπτική. Μ' ένα βιντεάκι που δημιούργησαν μαθητές ξεκινήσαμε τη γιορτή μας και ενημερωθήκαμε για το γενικό πλαίσιο των γεγονότων της περιόδου 1940-1944.


jpg jpg


jpg

Περισσότερα...